26-02-2021
Agroles

La revista 'The Spain – US Chamber', de la Cambra de Comerç d’Espanya-Estats Units, ha fet ressò dels productes orgànics d’Agroles, negoci d’oli d’ActelGrup. Més concretament, dels vinagres i l'oli de la marca Romanico.

A continuació, podeu consultar l'article complert.

'Oli i vinagres ecològics AGROLES, el resultat d'una llarga tradició'

Del compromís i la passió per l'oli d'oliva verge extra neix AGROLES, la secció d'oli d'oliva del grup cooperatiu ActelGrup, entitat fundada l'any 1980 i actualment un referent del sector agroalimentari espanyol i europeu en l'àmbit de l'oli, fruita dolça, cítrics, cereals i alfals.

Gràcies a la tradició i a dècades d'experiència en l'elaboració d'olis d'oliva verge extra de la varietat Arbequina, els nostres productes destaquen per la seva alta qualitat i sabor.

En AGROLES disposem d'una línia d'olis i vinagres d'origen ecològic sota la marca Romanico, resultat d'un procés d'elaboració natural i respectuós amb el medi ambient, tal com avalen anualment les nostres certificacions de qualitat BRC Food, IFS Food, CSQA, CCPAE.

El nostre Oli d'Oliva Verge Extra Ecològic de la varietat Arbequina destaca pel seu sabor a oliva verda intensament afruitada amb notes amargues i picants però equilibrades.

El Vinagre de Vi Negre Ecològic, de gust especiat i suaus tocs de fusta en boca, és un producte ideal per a marinar aliments i preparar salses.

La nostra última incorporació en catàleg és el Vinagre de Poma, de tonalitat marró clar i densitat tèrbola a causa del procés de fermentació natural, té un sabor que aporta al consumidor notes dolces molt equilibrades.

En la nostra recerca de noves formes de fer arribar els productes Romanico als consumidors més exigents de mercat nord-americà, ActelGrup fa el pas d'estar present a la plataforma B2B RangeMe, per tal d'apropar-se a nous canals de distribució que permetin presentar els seus productes en aquest mercat.

Les persones que ja coneixen ActelGrup saben que el seu principal objectiu és el compromís per oferir als seus clients un producte òptim i diferencial. Un fet que no seria possible sense el compromís dels seus agricultors que treballen la terra amb esforç i dedicació aconseguint així productes d'alta qualitat com els nostres olis i vinagres Romanico.

 

Read more about:
Comparteix a: