30-03-2021
ActelGrup_Alimarket

L’empresa cooperativa ActelGrup es troba en la posició número 16 de 60 en el rànquing dels principals grups cooperatius agroalimentaris espanyols segons M€ de facturació i en el segon lloc de Catalunya, després de Guissona, amb una facturació consolidada de 187,76M€ en l’exercici 2019/2020. Així ho ha publicat la revista Alimarket en la seva edició del mes de març en què s’ha fet un especial de Cooperatives Agroalimentàries.

Els informes d’Alimarket són la referència informativa per milers de professionals i empreses per la fiabilitat de les seves dades, per la seva informació rigorosa i per ser el resultat de l’alt coneixement que els seus experts tenen en cada sector.

El cooperativisme és una part fonamental de l’activitat agroalimentària espanyola i representa al voltant d’un 30% de la facturació del conjunt de les indústries d’alimentació i begudes. Segons les dades de l’organització Copa-Cogeca, Espanya és el segon país de la Unió Europea amb major nombre d’entitats cooperatives després d’Itàlia. En l’última dècada, el sector cooperatiu agroalimentari espanyol ha incrementat els seus ingressos al voltant d’un 45% i supera els 32.000M€.

El sector hortofrutícola, és un exemple de col·laboració entre cooperatives, d’adaptació a les noves demandes i d’integració, ActelGrup es troba entre les principals entitats presents en aquesta activitat.

 

Read more about:
Comparteix a: