ACTELGRUP

ActelGrup és una empresa cooperativa de segon grau que té associades 111 cooperatives a les comunitats autònomes d'Aragó, Catalunya, Castella i Lleó, Extremadura i la Comunitat Valenciana.

El nostre objectiu és donar un servei integral a les nostres cooperatives des del camp fins a la comercialització i aconseguir la millor valoració de les produccions dels nostres socis i sòcies des de les nostres seccions de fruita, cereals, alfals, oli, subministraments i la nostra central d'assegurances.

LA MISSIÓ D'ACTELGRUP

Som un equip de persones que constituïm un projecte socioempresarial en l'àmbit de l'agroalimentació. Treballem per optimitzar la rendibilitat dels nostres socis, mirar pel desenvolupament professional dels nostres treballadors, oferir als clients el millor servei i assegurar la sostenibilitat i la millora del territori.

LA VISIÓ D'ACTELGRUP

Ser referent en el sector agroalimentari com a grup empresarial cooperatiu, sòlid, innovador, socialment responsable i respectuós amb el medi ambient, que representa la millor opció per al productor.

ELS VALORS D'ACTELGRUP

La transparència, el rigor, l'austeritat i la comunicació bidireccional amb els nostres socis i sòcies són els nostres valors i els nostres compromisos.

 

Imatges

Centre Logístic ActelFruitsActelGrup - Arbres fruitersFesta dels socis ActelGrupPlanta deshidratadora - TransAlfals & La Vispesa S.C.C.L (Bellcaire d’Urgell)AgrolesEssència de la terra - ActelGrup

Video

Comparteix